ACTIVISME
Wednesday, March 7, 2018

Amb els nous grups de treball ‘Ens Mou’ el PSPV-PSOE de València s'adapta a la València del Segle XXI

‘Les ciutats han canviat molt i els partits hem de canviar en la mateixa direcció’ ha assegurat el Portaveu del PSPV- PSOE de València, Borja Sanjuán

Els coordinadors dels grups de treball ‘Ens Mou’ han tingut la seua primera reunió per a organitzar i asseure les bases de les diferents àrees d'activisme amb què comptarà el PSPV-PSOE de la ciutat de València. Per al Portaveu del PSPV-PSOE de València, Borja Sanjuán ‘el partit de la ciutat, amb aquest canvi estructural, s'adapta a les dinàmiques reals de València’.

‘Hui el partit s'assembla més a la ciutat’ ha assegurat el Portaveu del PSPV-PSOE de València. Sanjuán ha assegurat que ‘les ciutats han canviat molt i els partits hem de canviar en la mateixa direcció’. Per als socialistes de València ‘l'objectiu és treballar per a la construcció de majories al voltant de temàtiques transversals de la ciutat i que no són de la nostra gestió directa en l'Ajuntament de València’.

El Portaveu del PSPV-PSOE ha afirmat que ‘hui en dia el barri no és l'únic espai de socialització perquè cada dia mes gent s'agrupa per interessos o temàtiques’. Per a Sanjuán ‘hi ha espais on vivim i espais que triem per interès, professió o afició’ i segons Sanjuán ‘els socialistes han d'estar en els dos’ ja que ‘amb les agrupacions de districte ja ocupem el primer espai i ara cal fer el mateix amb el segon’.

Segons el coordinador de ‘Ens Mou’ Juangra Martínez ‘s'ha de treballar per a construir un procés participatiu obert, que trenque amb les lògiques organitzatives del partit, creat des de baix, transversal, sent creatius en la pràctica quotidiana, que es tinga en compte l'acció de govern diària i que servisca per a perfilar el model de ciutat dels socialistes de València’.

En aquest sentit, ja es va engegar temps arrere un grup pilot d'aquestes característiques sota el lema: 'Falles de Progrés', en el qual han participat diferents actors de dins i fora del partit i que, segons el parer dels impulsors, ve funcionant de forma notable, per la qual cosa aquest model es replicarà a altres sectors.

Un projecte fet per la ciutadania de València per a València

Els diferents grups d'activistes ‘Ens Mou’, estaran liderats per referents en les seues àrees com i on participaran militants i simpatitzants socialistes, a més d'experts dels diferents sectors i membres de la societat civil que puguen aportar coneixements i propostes interessants per al projecte de ciutat dels socialistes.

Sanjuán ha manifestat que ‘amb ‘Ens Mou’ el partit en la ciutat vol arribar a 2019 amb un projecte fet per la ciutadania de València per a València’. El Portaveu del PSPV-PSOE en la ciutat ha assegurat que ‘els socialistes volen arribar a tots els racons de València per a conèixer tots els problemes, inquietuds i propostes dels seus ciutadans’.

Borja Sanjuán ha conclòs afirmant que ‘el PSPV-PSOE de València va a arribar a 2019 amb un projecte molt mes ampli al propi partit’.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte