26/09/2022
Monday, September 26, 2022

AppValència estrena un nou sistema d'avisos per emergències

Aarón Cano: "Era necessari utilitzar este canal per a alertar i informar les persones i evitar, en la mesura que siga possible, els danys personals i materials”

AppValència estrena un nou canal d'avisos d'emergències que serà gestionat per l'àrea de protecció ciutadana. Estes noves alertes es poden donar d'alta des de la secció de “Avisos temàtics” que es troba en la pàgina principal d'AppValència, des de la qual cada usuari pot personalitzar tots els avisos que oferix l'aplicació. En breu AppValència disposarà d'un nou canal d'emergències, amb avisos personalitzables per barris o àrees geogràfiques.

Els avisos s'enviaran només quan siguen necessaris, i seran vàlids per a tota l'àrea metropolitana de la ciutat de València. Segons ha explicat el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, “el canvi climàtic fa cada vegada més freqüent que ens trobem davant emergències per pluja extrema, onades de calor, incendis o altres efectes del clima, que provoquen situacions de perill per a la seguretat de la ciutadania”. Per al regidor de Protecció Ciutadana “era necessari utilitzar este canal per a alertar i informar les persones i evitar, en la mesura que siga possible, els danys personals i materials”. Cano també ha indicat que es farà un ús molt selectiu d'esta mena d'avisos “no abusarem d'este canal, quan arribe un missatge és perquè hi ha un vertader risc per a les persones”.
Este nou sistema d'alertes s'organitza a través de dos canals, un que ja està actiu, que enviarà els avisos a tota la ciutat, que ja compta amb 100.000 subscriptors. Però en uns dies es presentarà un nou sistema d'avisos molt més interessant, perquè ens permet segmentar la ciutat per barris, una cosa molt útil en cas d'emergències perquè podem alertar només als veïns que es vegen afectats pel succés. Estos avisos es gestionaran des de la secció “avisos de proximitat” que estarà actiu en breu i cada usuari podrà editar una o diverses zones, per a rebre només les alertes que més li interessen. L'aplicació permetrà enviar avisos a les persones que es troben en una zona concreta de la ciutat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte