Saturday, May 23, 2020

AVANCEN ELS TREBALLS DE REPARACIÓ DE LES PLATGES AFECTADES PEL TEMPORAL GLORIA

Elisa Valía explica que està previst que aquests treballs estiguen acabats durant la tercera setmana de juny

Els treballs de reparació de les platges afectades pel temporal Gloria del passat mes de gener continuen avançant, després que el passat 11 de maig es iniciaran les actuacions gràcies a l'aixecament de la suspensió d'obres decretat per l'Estat d'Alarma, segons ha informat la regidora de Cicle Integral de l'Aigua, Elisa Valía.

La regidora ha explicat que l’Ajuntament treballa en la reparació dels elements de platja com són dutxes i llavapeus amb les seues conduccions, i altres elements com a arquetes o les vàlvules que van ser seriosament danyats pel passat temporal.

S'ha procedit a la recol·locació d'estos elements, que a causa del temporal havien sigut desplaçats de la seua ubicació original, i retirades per al seu desballestament les que es trobaven en un estat irrecuperable, segons ha explicat la regidora.

En concret, s'han retirat 2.000 mts/l de canonada que proveïa a estos elements traslladant-los a abocador autoritzat. A més, en les dues pròximes setmanes es realitzaran connexions noves d'aigua, així com la instal·lació de nous comptadors individuals que es proveiran de la xarxa general.

La resposable del Cicle Integral de l’Aigua ha explicat que està previst que estos treballs de reparació estiguen acabats durant la tercera setmana del mes de juny.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte