URBANISME
Monday, June 18, 2018

Comencen les obres d’obertura del tap urbanístic en el C/ Riu Bidasoa

Es vertebra així el barri de Torrefiel i s'afavorix la mobilitat del veïnat

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat l'inici de les obres d'obertura i reurbanització que conformen el Programa d'Actuació Integrada en els carrers de Riu Bidasoa-Joan Piñol, del barri de Torrefiel. Este projecte té com a objecte fonamental l'obertura d'un vell coll de botella urbanístic que interromp el carrer de Riu Bidasoa, i s’aconseguirà així vertebrar el barri de Torrefiel i afavorir la mobilitat des del Camí de Montcada fins al carrer Comte de Torrefiel.

Així mateix, es reordenaran els vials de l'àmbit d'actuació per tal que queden perfectament delimitades les parcel·les edificables i la zona verda existent. L'àmbit de l'actuació ve conformat pel traçat dels carrers de Riu Bidasoa pel nord, Joan Piñol per l'est i Maria Teresa Oller i Benlloch per l'oest, que resulta en una superfície de 3.485 metres quadrats. Les obres es van adjudicar amb un pressupost de 150.867,33 euros, IVA no inclòs, i s'ha estimat un termini d'execució de quatre mesos.

Pel que fa a esta actuació, la Junta de Govern Local va aprovar l'octubre de 2017 l'adaptació del projecte d'urbanització i la seua addenda. L'empresa municipal AUMSA, encarregada de l'execució d’este PAI Riu Bidasoa-Joan Piñol, va licitar les obres d'urbanització i s'ha començat amb les labors a finals del passat mes de maig.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte