PERSONES MAJORS
Tuesday, November 6, 2018

El primer Longevity World Forum d’Europa tindrà lloc a València

Entre el 7 i el 8 de novembre en el Palau de Congressos

València acull el primer Longevity World Forum celebrat a Europa, un congrés dedicat a l'estudi de la millora de la qualitat de vida i la prevenció de malalties relacionades amb l'envelliment.

L'Ajuntament participa, des de l'àrea d'Economia Sostenible i la regidoria de Persones Majors, en l'organització del primer fòrum europeu sobre la longevitat. València serà el punt de trobada de científics, acadèmics i especialistes en matèria de genètica, medicina de precisió i biotecnologia, entre moltes altres. Se celebrarà el 6 i 7 de novembre en el Palau de Congressos.

Destaquen dos aspectes importants a tractar en este congrés: la longevitat com a concepte i la prevenció de la fragilitat. En primer lloc, el notable augment de l'esperança de vida al llarg del segle XX; en segon lloc, la millora de la qualitat de vida per a retardar i fins i tot revertir l'envelliment. Un dels exemples és l'econòmic, ja que mentre una persona major sana costa al sistema públic 900 euros, una dependent pot arribar a costar 14.000 euros. És un aspecte a destacar sobre per què s'ha de treballar en la qualitat de vida de les persones majors, en el retard de la fragilitat.

El congrés, de caràcter anual, girarà entorn de tres ens diferenciats: Talentum (empresa especialitzada en organització de grans esdeveniments), Medigen (l'única revista de parla hispana especialitzada en genètica mèdica) i un comité científic amb un destacat elenc de ponents a nivell nacional i internacional.

En este sentit, seran quatre sessions en els quals s'han dividit els programes a tractar: bases científiques i genètiques de la longevitat, la nutrició i l'estil de vida (exercici, alimentació, etcètera), medicina de precisió per a la prevenció de malalties i tecnologies i teràpies que s'estan desenvolupant en esta matèria.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte