Thursday, July 9, 2020

GÓMEZ AVANÇA QUE LA PROPOSTA DEL DECRET PERMETRÀ A VALÈNCIA ACCEDIR A 40 MILIONS

La vicealcaldessa fa una crida a totes les forces polítiques a treballar amb voluntat d'aconseguir un acord necessari per a fer front a la crisi

La secretària general dels socialistes i vicealcaldessa de la ciutat de València, Sandra Gómez, ha avançat hui que “gràcies a la proposta de la Federació de Municipis i Províncies i el Ministeri d'Hisenda en el Reial decret sobre els romanents, València podria accedir a 40 milions d'euros”.

Gómez, que s'ha pronunciat en aquests termes després de la concentració de repulsa contra l'últim cas de violència masclista registrat a València, ha valorat com “molt positiva” aquesta proposta perquè “facilitarà que els Ajuntaments puguen tindre accés a més recursos per a atendre les necessitats socials i econòmiques derivades de la crisi”.

En aquesta línia, ha assenyalat que de cara a la preparació dels pressupostos municipals aquests recursos són “fonamentals per a la reconstrucció de la ciutat”. “No podem optar per alternatives que condueixen a les retallades”, ha apuntat i ha emplaçat a totes les forces polítiques a “treballar des del consens i amb voluntat d'aconseguir un acord que beneficie a València”.


Sandra Gómez ha assegurat que esta proposta del Reial Decret beneficia a ciutats com València ja que del total dels 5.000 milions d'euros que el Govern ha posat a la disposició dels Ajuntaments, un 40% tindrà un pes poblacional. “Això podrà suposar que disposem de més de 40 milions d'euros”, ha remarcat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte