IGUALTAT
Tuesday, May 29, 2018

Gómez: El nostre objectiu és eradicar l’escletxa salarial i la discriminació laboral

Demà, a les 19h, en la Biblioteca de la Dóna tindrà lloc la trobada Diàleg i propostes per a combatre les desigualtats laboral: Què fer contra l'escletxa salarial?, organitzat per la Coordinadora d'Acció Feminista

La secretària general del PSPV-PSOE de la Ciutat de València i portaveu del Grup Municipal en el Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha advertit que “una de les desigualtats a les quals s'enfronten diàriament les dones valencianes és l’escletxa salarial”. “La discriminació per qüestió de gènere en el mercat laboral és evident, i es manifesta de manera palesa en diferents àmbits i sectors”, ha remarcat.

Per açò, ha anunciat que des del PSPV-PSOE de la Ciutat de València s'ha organitzat la trobada Diàleg i propostes per a combatre les Desigualtats laborals: Què fer contra l’escletxa salarial? que reunirà entorn a aquesta qüestió a representants del món sindical i empresarial de la ciutat.

La Coordinadora d'Acció Feminista de l'executiva comarcal, Mar Marín, serà la responsable de presentar i moderar l'acte que tindrà lloc demà, a les 19h, en la Biblioteca de la Dóna. A més a més, intervindran la secretària d'Ocupació, Formació i Igualtat UGT-PV, Pilar Mora, la secretària de la Dona, Polítiques LGTBI i Institucional CC.OO.-PV, Cloti Iborra, la secretària general de EVAP, Amparo Martínez, i la secretària d'Igualtat PSPV-PSOE, Rosa Peris. Segons ha explicat, a través d'aquestes intervencions “escoltarem les perspectives dels diferents agents econòmics i socials més representatius, així com la proposta del PSOE per a lluitar contra aquesta xacra”.

Gómez ha precisat que una vegada finalitzada la ponència, “s'obrirà un diàleg amb dones procedents de diferents sectors per a tenir una visió àmplia del problema”. D'aquesta manera, s'escoltaran veus procedents del públic, el privat, de l'àmbit acadèmic, de món periodístic, de nous sectors econòmics, de pensionistes, de dones joves que s'incorporen al mercat de treball i d'una experta en igualtat. “L'objectiu d'aquesta trobada no solament és realitzar la situació concreta sinò que traslladaran propostes per a combatre l’escletxa salarial”, ha conclòs.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte