PARTICIPACIÓ
Friday, June 22, 2018

La ciutadania ja pot donar suport a les 540 propostes presentades al procés DecidimVLC

Els projectes que estiguen avalats pel veïnat passaran a la fase d’estudi de viabilitat


La ciutadania ha presentat 540 propostes per a invertir els 8 milions d'euros del Pressupost Municipal que l'Ajuntament ha reservat enguany per a dur a terme projectes de ciutat sol·licitats per col·lectius o persones a títol individual. Presentades estes iniciatives, a l'accés de qualsevol persona a la web de la IV edició de Pressupostos Participatius Decidim València, hui comença la segona fase d'este procés. Estarà oberta fins al 5 de juliol. Durant este temps qualsevol persona podrà donar suport a cinc dels diferents projectes perquè les propostes pugen passar a la fase d'estudi de viabilitat (tècnic, jurídic i econòmic). En esta fase s'ha produït una variació respecte a les edicions anteriors: els projectes per als districtes de València hauran de rebre un mínim de 30 suports per superar la fase, però en els pobles serà suficient amb 15 suports per a anar a l'estudi de viabilitat.

S'han rebut iniciatives per millorar la mobilitat sostenible amb projectes de diversos carrils bici o de la conversió d'alguns espais en zones de vianants i la reurbanització d'altres carrers. També s'han presentat propostes per a l'execució de parcs, horts urbans o zones de socialització de gossos; per a l'ocupació ciutadana de l'espai públic amb la construcció d'un auditori a l'aire lliure, i per millorar l'enllumenament amb panels solars. D'altra banda, s'han registrat, entre d’altres, projectes per incrementar l'activitat esportiva amb pistes de bàsquet, patinatge i skate, per a la restauració del patrimoni històric de la ciutat, rehabilitació d'alqueries, mercats i altres espais d'ús veïnal.

Una vegada conclosa la fase de suports, començarà la fase d'estudi de viabilitat dels projectes presentats, que es realitzarà entre el 6 de juliol i el 14 de setembre. I a la segona meitat de setembre, entre els dies 15 i 30, es procedirà a realitzar les votacions del procés Decidim VLC 2018-19 per part de la ciutadania.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte