PARTICIPACIÓ
Wednesday, October 18, 2017

La Junta Municipal de Trànsits lliura els reconeixements il.lustres del barri

A les 19:00 hores a la seu de la Junta Municipal

La presidenta de la Junta Municipal de Trànsits, la regidora Maite Girau, presidirà demà l'acte de lliurament dels reconeixements Il·lustres del Barri a distintes personalitats i entitats del districte que s’han destacat pel seu suport i la seua labor de desenvolupament d'esta àrea urbana. L'acte donarà començament a les 19 hores als locals de la Junta Municipal de Trànsits.

Els guardons Il·lustre 2017 s'entregaran a: Obra Social de la Santíssima Trinitat, per la seua labor social; la llicenciada en Medicina i Cirurgia, María Ángeles Fernández, que ha desenvolupat el seu treball a l'Hospital La Fe de Campanar; l'Agrupació Musical Sant Josep de Pignatelli, dirigida per José Rafael Vizcaíno Cambra i presidida per Francisco Arrebola Ballesteros; l'equip de futbol del barri de Torrefiel, l'AC Torrefiel, pel seu paper en la integració de les persones; el Museu de Belles Arts, en l'apartat Edificis Emblemàtics de Trànsits, i el veí de Benimàmet, Andrés García, per la seua obra sobre este barri. Els nominats rebran una placa commemorativa en què es reflectix el seu reconeixement com a Il·lustres.

Este reconeixement se celebra cada any i són les entitats veïnals i els mateixos veïns els que presenten les seues propostes en cada edició. La regidora Maite Girau ha destacat que els guardons s'entreguen com a “reconeixement al treball solidari, a la investigació com a valor social i al treball artístic que moltes persones i entitats realitzen i a vegades passa desapercebut per a la majoria dels veïns del districte”.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte