CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA
Monday, May 21, 2018

L’Ajuntament continua els treballs de neteja del col.lector nord

Ja s'hi han extret més de 1.300 tones de residus

Ja s'han extret més de 1.300 tones de residus del Col·lector Nord de València. Així ho ha exposat el regidor del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, després de visitar els treballs de neteja del Col·lector Nord, unes tasques de neteja i desobstrucció pel tap generat per les tovalloletes higièniques que l’afecten en tota la seua longitud. En concret, les labors supervisades són l'adequació d'accessos al col·lector realitzades en la mitjana enjardinada de l'autovia del Saler.

Ara comencen els treballs en el traçat del col·lector que creua sota l'autovia del Saler, en l'eixida/entrada del pas inferior d'accés a la ciutat, aprofitant la mitjana enjardinada existent. La ubicació en la part central de la mitjana ha obligat a la realització d'un desviament del trànsit per a permetre el moviment de la maquinària pesada que s'ha utilitzat.

Amb la finalitat d'obrir els accessos en este espai, s'ha executat una pista de rodament per a la maquinària de neteja, de manera que no afecten la zona verda les labors de neteja i el trànsit de vehicles pesats i, així mateix, es produïsca la circulació i els treballs amb una superfície òptima que permeta una major eficiència.

En estos moments s'està procedint a l'obertura de les lloses de les arquetes d'accés al col·lector i el seu condicionament per a posteriorment començar les labors de neteja.

«Amb esta actuació es possibilitarà la neteja del Col·lector Nord en el tram d'encreuament amb l'autovia del Saler. Cal estar molt conscienciats a fer un ús correcte de les tovalloletes i tirar-les sempre al fem per a evitar estos problemes econòmics i mediambientals per a la ciutat», ha afirmat Sarrià.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte