Sunday, May 17, 2020

L’AJUNTAMENT IMPULSA SUBVENCIONS A PROJECTES QUE FOMENTEN LA TRANSPARÈNCIA I EL BON GOVERN

La convocatòria, que és la tercera, està dotada de 51.000 euros

La regidora de Transparència i Govern Obert, Elisa Valía, ha adelantat que l’Ajuntament de València ha obert la tercera convocatòria de subvencions a projectes d’educació i foment de la cultura de la transparència i el bon govern. Una iniciativa que, segons ha explicat Valía, “té per objecte subvencionar projectes que realitzen activitats que fomenten els principis de la transparència i el govern obert”.

“Volem millorar la consciència en esta matèria, creant hàbits beneficiosos sobre l'acció de govern, fomentant el dret a saber i, en definitiva, difondre el concepte de la transparència i el govern obert”, ha explicat Valía.

La convocatòria està dotada amb 51.000 euros i cada projecte podrà rebre una quantia màxima de 3.000 euros. Els destinataris són les entitats sense ànim de lucre, donades d’alta en el registre municipal, i els centres educatius, de qualsevol nivell, de la ciutat.

La regidora de Transparència i Govern Obert ha puntualitzat que donada la situació de confinament, “les bases de la convocatòria ja es poden consultar per facilitar la preparació dels projectes; però el termini de presentació no s’obrirà fins que finalitze l’Estat d’Alarma i siguen publicades en el Butlletí Oficial de la Província”.

El termini de presentació dels projectes finalitzarà en 30 dies naturals des de la publicació de la convocatòria en el BOP. Per consultar les bases es pot dirigir al Portal de Transparència i Govern Obert, a la web municipal o a la seu electrònica.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte