CICLE INTEGRAL DE L'AIGUA
Friday, April 27, 2018

L’Ajuntament renova la il.luminació de la font de la Plaça de la Mare de Déu

La nova tecnologia led permetrà un estalvi energètic del 93%

L'Ajuntament ha renovat la il·luminació de la font del Riu Túria, situada en la plaça de la Mare de Déu que, gràcies a la utilització de tecnologia led, permet un estalvi energètic de fins al 93%. L'actuació ha sigut efectuada des del Servei Municipal d'Energies Renovables i Canvi Climàtic i el Servei del Cicle Integral de l'Aigua.

La font del Riu Túria lluix nova il·luminació des d'esta nit, després que els serveis municipals d'Energies Renovables i Canvi Climàtic, i del Cicle Integral de l'Aigua hagen conclòs les labors de substitució de la il·luminació existent per una altra amb tecnologia led. L'actuació ha suposat una inversió municipal de 22.000 euros.

En concret, s'han instal·lat 58 proyectors de llum blanc que, a més de reduir el consum energètic, proporcionaran un major nivell lumínic. La potència instal·lada per a la il·luminació de la font ornamental és d'1.044 W, la qual cosa suposa un estalvi directe de 15.276 W, és a dir, una reducció del 93,62 %.

El regidor del Cicle Integral de l'Aigua, Vicent Sarrià, ha valorat esta iniciativa, que suposa “continuar treballant en la posada a punt de totes les fonts de la ciutat després d'anys d'abandó per anteriors governs”. “Hem tornat a posar en funcionament fonts que portaven anys sense funcionar”, ha afegit l’edil.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte