Monday, October 19, 2020

LES EMPRESES TECNOLÒGIQUES PRESENTEN UN CENTENAR DE PROJECTES INNOVADORS PER A LA CIUTAT

La convocatòria “Reptes VLC” repartirà 450.000 euros per a programes pilot

La convocatòria “Reptes VLC”, impulsada per l'Àrea de Desenvolupa-ment Econòmic i Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, a través de València Activa, ha rebut més de 100 sol·licituds d'empreses tecnològiques que han presentat projectes innovadors per a la ciutat. La regidora de Desen-volupament Innovador del Sector Econòmic, Pilar Bernabé, ha destacat la “magnífica acollida” que ha tingut la convocatòria, a la qual “s’han presentat grans idees”.

El consistori destina 450.000 euros al programa al projecte “Reptes VLC”, que busca solucions tecnològiques, originals i innovadores per a projectes pilot en matèria de turisme, cultura, oci, entreteniment, esport, salut, ocupació, formació, educació, comerç o serveis, entre d’altres. Cada empresa rebrà un màxim de 10.000 euros per desenvolupar els seus programes.

Pilar Bernabé ha destacat “la magnífica acollida que ha tingut esta convocatòria, la qual cosa demostra que la col·laboració entre sectors és el camí a seguir”. Segons Bernabé, “hem trobat grans idees entre els projectes presentats per a solucionar els problemes als quals ens enfrontem en esta ciutat el nostre dia a dia”, ha afegit.

Esta convocatòria naix des de l'Ajuntament de València, a través de València Activa i VLC Tech City, i compta amb la col·laboració de diferents entitats, associaci-ons i sectors de la ciutat per a l'elaboració i plantejament dels reptes.

En les pròximes setmanes es donaran a conéixer les propostes plantejades. La convocatòria “Reptes VLC” disposa de pàgina web per poder seguir tot el procés: www.retosvlc.comCercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte