Monday, June 1, 2020

LES JUNTES MUNICIPALS DE DISTRICTE REPRENEN L'ATENCIÓ PRESENCIAL ESTE DILLUNS

Elisa Valía ressalta que durant el període d'alarma s'han obert 768 expedients administratives i emés 1.315 informes pels arquitectes municipals

Les Juntes Municipals de Districte reprendran l'atenció presencial este dilluns perquè les persones que necessiten realitzar un tràmit hauran de demanar cita prèvia als Servicis de registre especialitzat o registre general d'atenció ciutadana. S'ha de sol·licitar a través de la web municipal, http://www.valencia.es Tràmits i gestions “cita prèvia”, el telèfon d'informació de l'Ajuntament 010 i en les Juntes municipals de Pobles s'haurà de sol·licitar cridant als següents telèfons: Pobles del Sud: 963013023/ Pobles del Nord: 963013055 Pobles de l’Oest: 963013436.

Les persones usuàries hauran de tindre en compte, abans de sol·licitar la cita, consultar que el tràmit s'atén en la Junta Municipal de Districte, que les cites s'ofereixen en intervals de temps. (L'hora assignada és per a presentar-se en el taulell de recepció de l'oficina) i que s'haurà de sol·licitar més d'una cita consecutiva en el cas que es vaja a realitzar més d'un tràmit. A més, la documentació haurà de presentar-se prefentement, en format digital i acudirà només una persona excepte per a acompanyament de persones dependents.

La regidora de Participació i Acció veïnal, Elisa Valía, ha posat en valor que malgrat l'alarma sanitària decretada el 14 de març i la suspensió de l'atenció presencial a la ciutadania, “no ha impossibilitat que en les Juntes Municipals s'haja continuat treballant per a agilitar la concessió de llicències, arbitrant nous procediments per a permetre la seua presentació per seu electrònica”.

“Les llicències d'obres menors i activitats innòcues, contribueixen a impulsar l'activitat econòmica a la ciutat de València, per la qual cosa s'han donat les instruccions necessàries per a prioritzar la seua tramitació”, ha assegurat i ha destacat que “tots els nostres funcionaris han estat teletreballant, atenent teléfònicamente i mitjançant els correus habilitats”.

Valía ha exposat que “atés que no s'ha pogut oferir atenció presencial per a la presentació de les llicències d'obres i activitats s'han habilitat procediments alternatius per a respondre a consultes tècniques o poder revisar la documentació de les obres o activitats amb caràcter previ a la seua presentació en seu electrònica”.

Tot això, ha explicat, “amb la finalitat que, quan està situació acabe, no existisca cap obstacle administratiu perquè les empreses constructores i altres professionals del sector puguen reprendre la seua activitat de manera immediata, contribuint, entre tots, a superar esta situació sense precedents”.

D'esta manera, ha indicat que durant este període, “les Juntes Municipals han obert 768 expedients administratius, emés 1.315 informes pels arquitectes tècnics municipals en els expedients d'obres menors, activitats innòcues i publicitat, han concedit 355 llicències de reforma façana, 558 notificacions de conformitat de declaracions responsables d'obres, 208 validacions de comunicacions prèviesCercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte