Thursday, July 9, 2020

Programa valencià de Protecció Integral de Persones Defensores dels Drets Humans.

La regidora de Cooperació al Desenvolupament i Migració, Maite Ibáñez, junt amb. l'alcalde de València s'ha reunit este matí amb les persones de nacionalitat colombiana acollides pel programa valencià de Protecció Integral de Persones Defensores dels Drets Humans.

Es tracta d'una iniciativa que gestiona CEAR-PV amb el suport i el finançament de l'Ajuntament, a través de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament i Migració. Les persones participants són G.M, representant de l'Associació Nacional de Desplaçats de Colòmbia i de l'Associació de Dones de la Victòria de San Isidro; i M.V, representant de l'Associació de Dones Víctimes de conflicte armat encaminades cap a la Pau.

Les dos van arribar a la ciutat a l'inici de l'any per a participar en este programa internacional, i ja van ser rebudes a l'Ajuntament per l'alcalde i la regidora. Ara, una vegada finalitzada la seua labor, de nou Ribó i Ibáñez han mantingut una trobada de comiat, en la qual han assenyalat la importància de mantindre i reforçar les accions internacionals de solidaritat i de defensa dels drets humans.



Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte