Thursday, January 27, 2022

Urbanisme insta a buscar alternatives al macrohotel de la Saidïa amb dotacions per al barri

Gómez recolza les reivindicacions veïnals i apel·la a examinar totes les opcions enfront d'una iniciativa que pot alterar la convivència del barri

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha instat les diferents àrees de l'Ajuntament de València a buscar una alternativa al macrohotel previst en un solar envoltat d'edificis en el barri de la Saidïa que permeta, a més, generar les dotacions i serveis que necessita el barri. Així li ho ha traslladat aquest matí als veïns afectats per la construcció d'aquesta nova infraestructura durant la reunió que han mantingut per a abordar la problemàtica de l'hotel i a la qual també ha assistit la regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía.
“Ens hem reunit amb els veïns i veïnes de la *Saidïa que s'estan mobilitzant en contra d'aquesta espècie de macrohotel estudiantil que volen fer dins d'una poma residencial. Crec que és obvi que aquest tipus d'iniciatives no és el projecte més idoni per a una àrea residencial o per a una zona envoltada de finques. Per això, crec que cal buscar una solució dins de l'Ajuntament de València, una alternativa que possibilite que hi haja noves dotacions i serveis públics en el barri”, ha explicat la vicealcaldessa als representants veïnals.
Gómez ha mostrat el suport de la delegació de Desenvolupament i Renovació Urbana als veïns i ha incidit en què s'examinaran totes les possibilitats per a trobar una alternativa al macrohotel previst. “Per part nostra, tenim tota la voluntat política d'explorar totes les opcions i estic absolutament convençuda que dins de l'equip de govern podrem per tant arribar a un acord”, ha manifestat al final de la trobada amb els residents.
La vicealcaldessa ha destacat que aquest tipus de projectes no encaixen amb el model de ciutat en el qual està treballant la Regidoria de Desenvolupament i Renovació Urbana i ha apel·lat a la resta d'àrees a estudiar fórmules per a substituir un projecte de macrohotel que pot fracturar la tranquil·litat d'un barri eminentment residencial com la Saidïa.
“La nostra voluntat és inequívoca i creiem que els veïns i veïnes tenen raó a l'hora de manifestar-se perquè pot ser una iniciativa que altere la convivència i nosaltres estem treballant perquè tots els barris de València siguen espais on tothom se senta com a la seua casa, espais vitals, segurs i creiem que aquest tipus d'idees poden per descomptat anar en contra dels objectius que perseguim com a ciutat”, ha finalitzat.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte