28?09/2022
Thursday, September 29, 2022

València celebrarà el Dia del Major amb un concert i activitats en la plaça de l'Ajuntament

Els actes començaran a les 10 hores d'aquest dissabte i finalitzaran a la vesprada amb un concert de Serafín Zubiri en homenatge a Nino Bravo

L'Ajuntament de València ha organitzat una sèrie d'activitats lúdiques i un concert en la plaça de l'Ajuntament per a celebrar aquest pròxim dissabte el Dia Internacional de les Persones Majors. Així ho ha anunciat la vicealcaldessa i regidora d'Envelliment Actiu, Sandra Gómez, qui ha explicat que els actes per a homenatjar les persones majors de la ciutat de València començaran a les 10 hores i finalitzaran a la vesprada.
“Hem preparat activitats esportives i un espai amb diferents estands en la mateixa plaça de l'Ajuntament per a commemorar un dia tan especial com aquest que ens serveix per a oferir un xicotet i *merecidísimo homenatge als nostres majors. I hem volgut finalitzar la jornada amb un concert homenatge a Nino Bravo a càrrec de Serafín Zubiri”, ha manifestat Sandra Gómez.
Els actes començaran a les 10 hores amb la benvinguda de l'alcaldessa a tots i totes les que s'acosten fins a la plaça de l'Ajuntament per a celebrar el Dia Internacional de les Persones Majors. Posteriorment, es realitzaran activitats d'aeròbic per a majors amb monitors i s'iniciaran les activitats programades en els expositors que participen en la celebració i que enguany són la Unió de Consumidors, AFAV, Amics Gent Major, Telèfon de l'Esperança, Llars Compartides, Aules 3a Edat i Jovesolides.
A les 18.30 el concert homenatge a Nino Bravo a càrrec de Serafín Zubiri posarà el fermall final als actes del Dia de les Persones Majors.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte