28/09/2022
Thursday, September 29, 2022

València corre a la llum de la luna amb la 15K Nocturna València Banco Mediolanum

“L'Ajuntament es posa a disposició un dispositiu de més de 170 agents de la Policia Local i més de 200 voluntaris i voluntàries per al correcte desenvolupament de la carrera”

Hui s'ha presentat la novena edició de la 15K Nocturna València Banco Mediolanum a la sala de premsa de la Fundació Esportiva Municipal. A l'acte ha assistit el regidor d'esports de l'Ajuntament de València, Javier Mateo; el director de la carrera, Rafael Blanquer; el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez i el responsable de Banco Mediolanum de la zona llevant, Javier Fano.

La IX 15k Nocturna València Banco Mediolanum se celebrarà el pròxim 1 d'octubre a les 22.00 h, la qual cosa la converteix en l'única carrera nocturna del calendari. Aquesta nova edició ja compta amb al voltant de 8.000 persones inscrites i servirà com a avantsala a 31ª Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso del 23 d'octubre i a la 42º Maratón Valencia Trinidad Alfonso del pròxim 4 de desembre.

El regidor d'Esports, Javier Mateo, ha destacat la importància de proves com la 15K pel seu gran prestigi internacional i que donaran a conéixer València a tot el món. “Aquesta prova ostenta la distinció Race Label de World Athletics i el seu recorregut està homologat per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. Durant la prova, els participants recorreran els llocs més emblemàtics de la ciutat com la Ciutat de les Arts i les Ciències, les Torres de Serrano, el Carrer La Paz, i la Plaça de l'Ajuntament, gaudint de la nostra gran ciutat”.

L’eixida de la prova tindrà lloc en l'avinguda Enginyer Manuel Soto des d'on els participants recorreran alguns dels llocs més emblemàtics de València com les Torres del Serrans, el Palau de la Música o la Ciutat de les Arts i les Ciències, entre molts altres.

La carrera comptarà amb cinc classificacions independents: absoluta, de 18 a 34 anys; màster 35, de 35 a 39 anys; màster 40, de 40 a 49 anys; màster 50, de 50 a 59 anys i màster 60 major de 60 anys. La prova també comptarà amb tres categories per a atletes en cadira de rodes: atletes en cadira de rodes esportiva reglamentària, atletes en handbike reglamentari i atletes en una altra mena de cadira de rodes, no obstant això, només la primera és apta per a la competició.

En este sentit, Mateo ha indicat que “la carrera també compta amb un vessant solidari amb Creu Roja com a Soci Solidari; el corredor que ho desitge podrà realitzar una aportació solidària de 2€ que aniran destinats a aquesta entitat. A més, des de l'Ajuntament es posa a disposició un dispositiu de més de 170 agents de la Policia Local i més de 200 voluntaris i voluntàries per al correcte desenvolupament de la carrera”.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte