Tuesday, June 8, 2021

VALÈNCIA PROMOCIONARÀ COMERÇ I L'HOSTALERIA DE CIUTAT VELLA AMB ACTIVITATS SETMANALS EN LES SEUES PLACES

Pilar Bernabé ha anunciat que les activitats es realitzaran tots els dissabtes de l'últim trimestre de l'any amb la participació de totes les associacions del districte


La Regidoria de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació ha acordat desenvolupar un programa d'activitats lúdiques i culturals en les places de Ciutat Vella amb els representants de les associacions Plataforma Ciutat Vella i Viva, Intramurs, Viure Ciutat Vella, Albarca, Agrupació de Falles Ciutat Vella i la Associació de Guies Turístics. La iniciativa forma part del Pla de Reactivació de Ciutat Vella i pretén contribuir a la dinamització d'un dels districtes de la ciutat més afectats per la pandèmia.

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics, Pilar Bernabé, ha explicat que les activitats es realitzaran tots els dissabtes de l'últim trimestre de l'any i que seran les pròpies associacions del barri les que decidisquen tant l'emplaçament com la programació que es desenvoluparà en cada plaça.

“Hui fem un pas més en el Pla de Recuperació per a Ciutat Vella. Hem definit ja les línies de treball i crearem una taula de treball entre tots els agents econòmics i culturals del districte així com els dinamitzadors del barri per a promocionar Ciutat Vella en l'últim trimestre del 2021 que, a més, anirà acompanyat d'un pla d'ajudes lligat al Pla Resistir”, ha afirmat.

La regidora, a més, ha informat que la Regidoria també està treballant en la creació de rutes turístiques pels comerços singulars i en el lliurament de bons de 20 euros per a incentivar el consum en el comerç i l'hostaleria del districte. A les activitats previstes per a l'últim trimestre de 2021 s'afegiran les ajudes directes per al comerç i l'hostaleria vinculades al Pla Resistir.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte