Agenda

16/02/2016 a las 09:47

Agenda regidors i regidores

-12.30 hores. El regidor de Relacions Institucionals, Joan Calabuig i l'alcalde de València, Joan Ribó, reben l'ambaixador de França, Yves Saint-Geours. Alcaldia. -09.30 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, rep al director general i directora territorial d’Atenzia. Primera tinença d'alcaldia. Ajuntament, planta 1. -11.00 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a la inaguració i portes obertes del Projecte PREI. Carrer del Túria, 63. -11.00 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, presideix la Comissió d'Educació per a l'Envelliment i Promoció Cultural de la Taula d'Envelliment Actiu. Sala de Comissions Informatives. -17.00 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns d’El Palmar. Edifici de Tabaquera, pati B segon pis. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -18.00 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Favara. Edfici de Tabaquera, pati B segon pis. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

15/02/2016 a las 10:00

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Miguel Navarro, president de la Unió d'Empreses Nàutiques, Projecte València-Boat Show. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -15.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Mª Jose Fuster, presidenta del Club Esportiu de Persones Sordes de València. Associació Valenciana de Persones Sordes. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -16.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Alex Aparicio, president del Club Atletisme 10k-València. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -16.00 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assistix a la reunió de la Comissió d'Assumptes Acadèmics del Consell Social de la Universitat Politècnica de València. -16.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Basilio Lopez Mateo, president del Club Escacs Ciutat Vella, i Francisco Cuevas i Luis Barona president i vicepresident de la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta.

11/02/2016 a las 10:17

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb els comandaments de la Policia Local de València, en la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Federació Empresarial d'Hostaleria de València, en el despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -13.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb el Club Patinatge Yovima . Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -20.00 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, vas assiteix a la Gala Solidària “Creu en tu” en benefici de l'Associació Espanyola d’Ela (ADELA). Cinemes Kinepolis. Paterna.

10/02/2016 a las 09:49

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'Empresa UTE Grua de València, en el despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -11.30 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a l'acte inaugural del IV Congrés d’Investigació Biomèdica (CIB 2016). Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València. Avinguda de Blasco Ibañez, 15. -20.30 hores. El portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Calabuig, acompanyat per la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, fa el lliurament del Premi Picota 2015. Casal de la Falla Arquebisbe Olaechea - Sant Marcel.lí. Carrer del Professor Antoni Ubieto, 3

09/02/2016 a las 09:42

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores. El regidor de l'Àrea Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb el bisbe auxiliar de València, Esteban Escudero, el vicari Vicente Fontestat, i representants del col•legi diocesà Santiago Apòstol, per a tractar de l'obertura i urbanització del viari públic del carrer del Doctor Olóriz, ocupada per la instal•lació del citat col•legi. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabaquera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -11.00 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, rep a Paco Crespo, president de l'AA.VV. L'Illa. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, planta 1. -11.30 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, rep a Enrique Esteve, president de Lo Rat Penat, i a Fernando Millán, vicepresident tercer. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, planta 1. -11.30 hores. El primer tinent d’alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, y la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, visiten el Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors de Benimaclet per l'inici de les activitats de promoció de la salut per al diagnòstic precoç de la hipertensió ocular i el cancer de pell. Carrer d’Emili Baró, 87. -12.00 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, rep a Carmina del Rio i Mª José Broseta, presidenta de la Federació d'AA.VV de València. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, planta 1. -13.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació Parkinson de València. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera. pati B - planta 2ª. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11.

05/02/2016 a las 10:09

agenda regidors i regidores

-12.00 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, acompanya els alumnes del Postgrau de Comunicació i Lideratge de la Universitat Autònoma de Barcelona, en la seua visita institucional a l'Ajuntament. -17.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, assitix a la inauguració del 6é Congrés de Gestió de l'Esport, i presenta la ponència “Esport inclusiu: futbol en cadira de rodes“. Complex Cultural i Esportiu La Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

04/02/2016 a las 09:51

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, participa en la sessió de la Comissió Informativa de Serveis d'Hisenda i Especial de Comptes de l’EMSHI. Seu de l'entitat EMSHI. Plaça de l'Ajuntament, 9. -09.30 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb representants de S2 Grup. Primera Tinença d'Alcaldia. -10.00 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, presideix la Junta de Govern de l’EMSHI. Seu de l'entitat EMSHI. Plaça de l'Ajuntament, 9. 11.00 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, rep a representants del Banc de Santander per a procedir a la signatura d'una pòlissa de crèdit entre la citada entitat i l'Ajuntament de València. Així mateix, al llarg del matí, signarà l'autorització a Caixa Popular com a entitat col•laboradora en la recaptació municipal. Despatx de la Regidoria. Ajuntament, planta 1. -11.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assiteix a la Gala de Presentació del II Circuit Provincial AECC contra el Càncer. Saló d'actes del Complex Esportiu – Cultural La Petxina. Passeig de la Petxina, 42 -2ª planta. -11.30 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb Mª José Broseta, presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de València. Primera Tinença d'Alcaldia. -12.00 hores. El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, ofereix una roda de premsa per a informar de l'evolució de l'atur en la ciutat de València. Sala de premsa municipal. -19.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la presentació de l'Antologia Ecos del Futuro y otros relatos, de Vicente Hernández, inspector de la Policia Local. Saló d'actes de la Biblioteca Municipal de Patraix. Carrer de l’Assagador de les Monges, 10.

03/02/2016 a las 09:53

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez es reuneix amb representants de València Acull. Sala de reunions de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -13.00 hores. El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, manté una reunió amb Blanca Marín, gerent de l'Entitat d'Infraestructures de la Generalitat (EIGE). Carrer de Vinatea, 14.

02/02/2016 a las 09:15

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, presideix la Comissió del Pla Cabanyal. Sala de Comissions II de l'Edifici de Tabaquera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -11.00 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb Gonzalo Gregori Gisbert, director de la cooperativa de crèdit Caixa d'Enginyers de València. Despatx de la Regidoria. Ajuntament. . -11.30 hores. El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, es reuneix amb Javier García Vercher i Ricardo Guitiérrez Bernal, director i president, respectivament, de la Sociedad de Seguros Mutuos de València. Despatx de la Regidoria. Ajuntament. -11.30 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb Sergio García Tudela, delegat territorial a la Comunitat Valenciana d’ACRA. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera, pati B - planta 2ª. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11 . -12.00 hores. La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb Susana Marco, presidenta, i Jose Manuel Canales, coordinador, del Comitè Antisida de València . Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera, pati B - planta 2ª. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11 . -12.30 hores. El regidor de Desenvolupament i Habitatge, Vicent Sarrià, es reuneix amb Rosa Araixa, presidenta de l'Associació Cofradia Sant Vicent Màrtir, per a tractar temes de La Roqueta. Edifici de Tabaquera, pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -13.00 hores. El regidor de Desenvolupament i Habitatge, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'alcalde pedani de Pinedo, Josep Gimeno. Edifici de Tabaquera, pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -22.00 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, participa en la jornada de benvinguda als agents acreditats a CEVISAMA i HÀBITAT, que organitza Turisme València. Edifici Veles e Vents.

01/02/2016 a las 09:49

Agenda regidors i regidores

el primer tinent d’alcalde i regidor de Desenvolupament Económic Sostenible, Joan Calabuig, el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarriá, i la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistixen a la inauguració de les fires CEVISAMA i HABITAT. Fòrum Centre. Fira València -11.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, participa a la roda de premsa de presentació de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana. Sala de premsa. Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -12.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb el club Discòbol-La Torre A. de C. Club i Escola de Futbol base. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42- 2ª planta. -12.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Ricardo Gorges, gerent d'Ocio Experience, per a la presentació de la II Edició del Torneig Básquet Ana Montañana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42- 2ª planta. -13.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Begoña Castillo, secretària-gerent de la Federació de Pilota Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -14.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Anabel Medina, tennista en actiu del Club de Tennis València. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42- 2ª planta. -14.30 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Javier Gomis Vicente president del Club Antares de Gimnàstica Artística Masculina. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42- 2ª planta.

27/01/2016 a las 09:44

agenda regidores i regidors

10.00 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, acompanyat de les regidores i els regidors del Grup Socialista visiten el Multicentre d'Assistència Social de Casa Caritat València. Avinguda del Llevant UE cantonada amb Avinguda Equador. - 11.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, ofereix una roda de premsa per a informar de les actuacions de la Policia Local en les terrasses. Sala de premsa municipal. - 11.00 hores. El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, juntament amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, celebren una reunió informativa per a explicar les noves ajudes enfront del copagament sanitari. Edifici Jubiocio. Carrer del General Llorens, 33. - 12.00 hores. La regidora d'Esports, Maite Girau, presenta en roda de premsa la XXXV Edició de la Copa SM El Rei i de SM La Reina de Clubs d'Atletisme. Sala de premsa del Complex Cultural i Esportiu de la Petxina. Passeig de la Petxina, 42-2ª pis. - 17.00 hores. La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reunix amb Estefania Navarrete, inspectora del Grup Gamma de la Policia Local de València, i José Vicente Herrera, intendent general cap de la Policia Local de València, per a abordar la lluita contra la violència de gènere. Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. - 18.00 hores. El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge i president de la Junta Municipal de Patraix, Vicent Sarrià, atendrà veïns i associacions de veïns, en la seu de la Junta Municipal de Patraix. Carrer del Beat Nicolas Factor.

19/01/2016 a las 10:31

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, visita el barri del Grau-Port amb representants de l'Associació de Veïns. -11.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la reunió de la Comissió de Protecció Civil de la Comunitat Valenciana. Sala 6 de l'Edifici B de la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Carrer de Castan Tobeñas. -13.00 hores: la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació Acovastta (Síndrome de Tourette i Trastorns Associats ). Despatx de la Regidoria de Sanitat . Carrer d’Amadeu de Savoia, 11 pati B-planta 2ª. 13.30 hores. La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, es reuneix amb la presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de València, Mª José Broseta. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de l'Antiga Tabaquera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11- planta 2ª – pati B. -15.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Junta Directiva del Mercat Central. Sala de Juntes del Mercat Central. -20.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, i el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteixen a la Gala de Lliurament de Guardons del III Premi Talent Jove. La Rambleta. Bulevard Sud, cantonada Pius IX.

18/01/2016 a las 10:11

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb la presidenta de la Federació de Beisbol, Sofbol i Futbol Americà de la CV, Francisca Martinez. Despatx Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ªplanta. -12.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb el Club de Rugbi Els Abelles. Passeig de la Petxina, 42-2ªplanta. -13.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, farà entrega del Talón Solidari a l'entitat AVAPACE recaptat en la carrera 10K Divina Pastora de València. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42-2ªplanta. -13.30 hores: la regidora de Sanitat, Salut i Esports, es reunix amb l'Associació de Veïns de Torrefiel. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42-2ªplanta. -15.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reunix amb Alejandro Sanchez, representant de Sports Events. Despatx de la Regidoria. Passeig de la Petxina, 42-2a planta.

14/01/2016 a las 09:47

Agenda regidors i regidores

-12.30 hores: el regidor delegat de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià es reuneix amb membres de l'Associació de Veïns de Patraix. Despatx de la delegació. -13.00 hores: el regidor delegat de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, es reuneix amb el director territorial de Bankia per tractar el tema de l'Alqueria de Julià. Despatx de la delegació. -16.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez assisteix al Consell Municipal de la Dona. Sala de premsa. Edifici Tabaquera. C/ Amadeu de Savoia, 11. -19.00 hores: la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, assistirà als solemnes "Actes Inaugurals del Curs 2016" organitzat per la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana. Aula Magna de la Facultat de Medicina. Avda Blasco Ibáñez, 15 .

13/01/2016 a las 09:36

agenda

13.00 hores: el regidor delegat de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, assitix a la Comissió Informativa de Serveis, Hisenda i Especial de Comptes. -13.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix als actes commemoratius del 192 Aniversari de la creació de la Policia Nacional, en el Centre Policial de Sapadors. -13.30 hores: el regidor delegat de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, assistix a la Sessió Ordinària de la Junta de Govern del Emshi, en la seu de l'Entitat Metroplitana de Serveis Hidràulics situada en la Plaça de l'Ajuntament, 9 planta tercera.

12/01/2016 a las 10:19

Agenda regidors i regidores

11.00 hores: el regidor de Turisme, Joan Calabuig, es reunix amb AVETID (Associació Valenciana d’Empreses de Teatre i Circ)amb la regidora de Cultura, Glòria Tello i juntament amb la regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver. Sala de juntes de l’edifici consistorial, segona planta. Plaça de l’Ajuntament. - 11.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, i president de l’EMSHI, Vicent Sarrià, es reunirà amb l’alcalde de Sagunt a la seu de l’EMSHI, plaça de l’Ajuntament, 9, 3a. - 12.30 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, i president de l’EMSHI, Vicent Sarrià, es reunirà amb l’alcaldessa de Benifaraig al despatx de la Delegació.

28/12/2015 a las 11:42

Agenda dels nostres regidors i regidores

-12.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Ricard Sentandreu, coordinador del Diari Digital de Pilota Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina. 42-2ª planta. -12.30 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants de la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -12.30 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb el president i representants de la AAVV Grau-Port. Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -13.30 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb Paco Nadal, president de l'Associació de Periodistes Esportius de la província de València. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -19.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al lliurament dels XX Premis Universitat-Societat. Saló d'actes de la Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT). Plaça de la Mare de Déu de la Pau, 3.

21/12/2015 a las 11:41

Agenda regidors i regidores

-17.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb el sindicat SPPLB. Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -18.45 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Juan Escudero, coordinador del Poble Gitano. Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -19.00 hores: la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, assisteix a la I Gala Premis Sense Límits Aventura. Saló d'actes del Complex Esportiu–Cultural de la Petxina. Passeig de la Petxina, 42.

17/12/2015 a las 09:35

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb Enriqueta Llopis Cunyat, alcaldessa pedània de Poble Nou. Edifici de Tabaquera, pati B segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia. -12.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la presentació de l'IX Trofeu Mestres de Pilota. Trinquet de Pelayo. Carrer de Pelai, 6. -12.00 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix a la reunió de la Taula d'Envelliment Actiu. Sala de Junta de Govern. Edifici Casa Consistorial. -14.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al vi d'honor amb motiu del Nadal que celebra la Guàrdia Civil. Caserna de Benimaclet. Carrer de Tirig 1. -17.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, inicia la Campanya Barri a Barri visitant el barri de la Font de Sant Lluís. -18.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, fa el lliurament de premis al concurs de Betlems de la Junta Municipal de Patraix. Centre Municipal de Serveis Socials de Patraix. Carrer Salabert, 13. -19.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, presideix el Consell de Districte de la Junta Municipal de Patraix. Centre Municipal de Serveis Socials de Patraix. Carrer Salabert, 13. -19.45 hores: el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, assisteix al debat veïnal que tindrà lloc en Carpesa, amb representants de les candidatures que conformen el Consell Veïnal de Carpesa, dins del marc de les Eleccions Generals del 20 D.

16/12/2015 a las 09:12

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores: l'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, visita les instal•lacions d'OCOVAL (Oficina de Coordinació d'Obres de València). Avinguda Cardenal Benlloch, 75. -09.00 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, dóna la benvinguda a les persones que s'incorporen al Pla Conjunt de les Administracions Públiques 2015. Complex Esportiu Cultural La Petxina. Passeig de la Petxina, 42. -11.00 hores: el regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, rep a Pablo José González-Haba, gerent de l'Hotel Alameda València. Despatx de la Regidoria d'Hisenda. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -11.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, clausura els Cursos contra la Violència de Gènere. Saló d'actes de la Central de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Teresa Gisbert, Fiscal Cap de la Fiscalia Provincial de València. Despatx de la Ciutat de la Justícia. -19.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la reunió del Consell de Districte de la Junta Municipal de Ciutat Vella. Carrer de l’Hostal de Morella, 2 -20.30 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al partit de bàsquet entre el València Basket i el Proximus Spirou Charleroi. Pavelló de la Fonteta -17.00 hores: la regidora d’Esports, Maite Girau, participa a l’acte de campanya de l’Agrupació del Marítim del PSPV-PSOE, al costat de la parada de Metro de Aiora

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte