Agenda

15/12/2015 a las 10:05

Agenda regidors i regidores

-13.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'empresa Rain Forest per tractar temes del Bioparc. Edifici de Tabaquera, pati B, segona planta. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -19.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assistix a la reunió del Consell de Districte de la Junta Municipal del Marítim. Regidoria de Joventut. Carrer Ramón de Campoamor, 91. -20.00 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assistix a la recepció que ofereix el tinent general cap de la Caserna General de Desplegament Ràpid de l'Aliança Atlàntica a la Societat i Institucions Valencianes. Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat. Plaça de Tetuan, 22.

14/12/2015 a las 09:19

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, presenta en roda de premsa la XXXII Carrera Sant Silvestre Popular de València. Sala de premsa del Complex Esportiu Cultural la Petxina. Passeig de la Petxina, 42. -12.30 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, visita el curs d'hostaleria. Mercat de Castella. -13.00 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assistix a la reunió ordinària del Patronat de la Fundació Professor Manuel Broseta. Seu de la Fundació. Plaça de Tetuan, 11-9ª. -19.00 hores: el portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Calabuig, assistix a l'acte de campanya d'Educació, en el qual participa Ángel Gabilondo exministre d'Educació. Sporting Club de Russafa.

10/12/2015 a las 09:43

Agenda regidors i regidores

-10.30 hores: el primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, visita els Tallers d'Ocupació. 11.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, i representants de la Federació Associacions de Veïns de València, informen en roda de premsa sobre les conclusions de les reunions sobre seguretat ciutadana mantingudes amb les Associacions de Veïns de València. Sala de premsa municipal. -12.00 hores: la regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la presentació del XX Ciclocròs Internacional Ciutat de València. Complex Esportiu Cultural La Petxina. Passeig de la Petxina 42. -12.00 hores: el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb Mariano Bolant, president del Col•legi Oficial d'Arquitectes de València. Edifici de Tabaquera. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11 pati B, planta 2. -19.00 hores: la regidora de Sanitat, Salut i Esports, i presidenta de la Junta Municipal de Trànsits, Maite Girau, assisteix a l'acte de nomenament d'Il•lustres que organitza la Junta Municipal de Trànsits. Carrer Comte de Lumiares, s/n. -20.00 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a l'acte del Col•lectiu Nacional d'Amics de la Guàrdia Civil per a guardonar-la amb la distingida Creu Infanta Mª Teresa. Sala d'armes de l'antic Govern Militar de València. Carrer Archer i Anna Huntington, 8.

04/12/2015 a las 11:22

Agenda regidors i regidores

-12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteixen a la clausura del Curs d'autoprotecció i defensa personal per a dones víctimes de violència de gènere, organitzat pel Centre Municipal de la Dona-CMIO. Poliesportiu de Benimaclet. Carrer Daniel Balaciart, s/n. -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb les federacions esportives que participen en les Escoles Esportives Municipals. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 – 2ª planta. -14.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la inauguració de la Fira de l'Automòbil, Vehicle d'Ocasió i Comercial. Fòrum Centre de Fira València.

03/12/2015 a las 09:40

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, inaugura la III Edició del congrés “Futuro en Español”. Auditori Santiago Grisolia. Museu de les Ciències Príncep Felip. -11.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, informa en roda de premsa sobre les Ordenances Fiscals 2016. Sala de premsa municipal. -17.00 hores: Els regidors de l'Equip de Govern que formen part de la Comissió del Pla del Cabanyal, assisteixen a la signatura del conveni "Formació Mediadors Gitanos" d'acord amb l'acció desenvolupada pel Consell d'Europa i en col•laboració amb el Ministeri de Sanitat, Política Social i Igualtat. Teatre El Musical. Plaça del Rosari, 3. -21.00 hores: El portaveu del Grup Municipal Socialista, Joan Calabuig, i regidors i regidores del seu grup participen en l’acte d’inici de la campanya electoral de les pròximes Eleccions Generals. Palau de l’Exposició.

02/12/2015 a las 10:10

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a la reunió de la Comissió de Seguiment de l’EPSAR (Entitat de Sanejament de l'Aigua). Edifici antiga Fàbrica de Tabac. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. -13.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'Associació Gremial Provincial d’Autotaxis de València, en el despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -17.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Campanar. Edifici antiga Fàbrica de Tabac. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. pati B segona planta. -18.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Patraix. Edifici antiga Fàbrica de Tabac. Carrer d’Amadeu de Savoia, 11. pati B segona planta. -21.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la recepció i sopar de benvinguda de la III Edició: Infraestructures i Transports. Sala Sausalito de la Marina Reial.

30/11/2015 a las 09:33

Agenda regidors i regidores

-10.30 hores: la regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a la inauguració de les jornades sobre falsificació i productes falsificats “Verdader o Fals. Consum conseqüent", amb el president de la Confederació de Consumidors i Usuaris, Fernando Moner. Edifici CIERVAL. Saló d'actes. Carrer d’Hernán Cortés, 4. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez es reuneix amb representants del Club d'Automòbils Antics de València. Despatx de la Delegació de Policia Local. Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 -2ª planta. -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació Espanyola de Futvoley. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 -2ª planta. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Benimàmet. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 -2ª planta. -14.00 hores: La regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Veïns Botànic. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 -2ª planta.

25/11/2015 a las 09:51

Agenda regidors i regidores

-08.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al curs de la Policia Local "Protocols d'intervenció directa per a la patrulla actuant. (Guia-resum d'actuacions bàsica)”. Saló d'actes de la Central de la Policia Local de València. Avinguda del Cid. 37. -09.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix a la Comissió Executiva de la Societat Parc Central. Oficines de la Societat Parc Central. Estació València-Joaquín Sorolla. -11.40 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la taula redona: "Atenció a víctimes de violència de gènere. Mecanismes de derivació". Saló d'actes de la Central de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb representants de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42 – 2ª planta. -12.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la taula redona: "Procés judicial de gènere. La víctima com a part activa en el procés". Saló d'actes de la Central de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -13.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, assisteix al Consell d’OCAVAL. Avinguda Cardenal Benlloch, 75 baix. -13.00 hores: La regidora d'Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb representants de l'Associació de Veïns de Natzaret. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -13.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, el director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, Josep Ma Àngel, i el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, clausuren el curs "Primera Intervenció Policial en Violència de Gènere: Un factor clau per a la víctima". Saló d'actes de la Central de la Policia Local de València. Avinguda del Cid, 37. -17.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns de Sant Marcel.lí. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11 pati B, planta 2. -18.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació d'Inquilins de Vivenda Pública. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11 pati B, planta 2. -19:30 hores: els regidors i regidores socialistes acudeixen a la manifestació contra la violència contra les dones amb motiu del 25 de novembre a la plaça del Parterre.

24/11/2015 a las 10:00

Agenda regidors i regidores

-11.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb el regidor de l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament de Burjassot, José Ruiz. Edifici de Tabaquera, pati B segon pis. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -12.30 hores: la regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a la inauguració del curs per als alcaldes/alcaldesses dels Pobles del Sud. Alcaldia d’El Palmar. Carrer Caudete, 15. -12.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb la presidenta del Comitè Organitzador del Congrés Nacional de l'Associació Espanyola d'Infermeria en Cardiologia, Amparo Peiró Andrés. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11, pati B - 2º planta. -13.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb la presidenta del Col•legi Oficial d'Educadors Socials, Norma Gozálvez. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabaquera. Carrer Amadeu de Savoia, 11, pati B - 2º planta. -13.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, es reuneix amb el Col•legi Oficial de Farmacèutics. Despatx de la Regidoria de Sanitat. Edifici de Tabacalera. Carrer Amadeu de Savoia, 11, pati B - 2º planta. -18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Federació d'Associacions de Veïns de València, amb la Coordinadora de Ciutat Vella, i amb la Policia Nacional en els locals del carrer de Dalt, 43. -20.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez assisteix al lliurament dels Premis Nacionals d'Hostaleria 2015, en el Palau de Congressos de València. Avinguda de les Corts Valencianes, 60.

23/11/2015 a las 09:37

Agenda regidors i regidores

-12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, i la regidora d'Agricultura, Horta i Pedanies, Consol Castillo, inauguren el Curs per a alcaldes pedanis, en l’alcaldia pedània de Carpesa. Plaça del Poble, 4. -18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Coordinadora d’Abastos, amb la Federació d'Associacions de Veïns de València i amb la Policia Nacional en els locals de la Gran Via Ramón y Cajal, 40.

19/11/2015 a las 09:06

Agenda regidors i regidores

10.45 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, rep a la Junta Directiva de l'Associació Hispano-Japonesa de Turisme. Primera Tinença d'Alcaldia. -11.30 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, i el Secretari Autonòmic d'Educació, Miguel Soler, es reuneixen amb la directora general del SEPES, Lucía Morales, en passeig Castellana, 91 Madrid. -13.30 hores: L'alcalde de València, Joan Ribó i el regidor d'Ocupació, Joan Calabuig signen el conveni de col•laboració en el Vé Pacte per l'Ocupació de la ciutat de València, amb el president de la CEV, Salvador Navarro, el secretari general d'UGT-PV, Gonzalo Pino, el secretari general de CCOO-PV, Paco Molina, i el secretari general d'USO-CV, Ismael Moreno. Sala de Comissions. -17.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, i la Junta Directiva de l'Associació Hispano-Japonesa de Turisme, visiten la zona de Plantació de “sakuras”. Jardí del Túria. -18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, manté una reunió amb representants de la Federació d'Associacions de Veïns de València, amb la Coordinadora de Trànsits i amb la Policia Nacional. C/Castellonet de la Conquesta, nº 6 de València. -19'00 hores: El regidor, Vicent Sàrria, participa en la xarrada col•loqui, patrocinada per l'Associació de Veïns parc Central-Iturbi, en la parròquia "Sant Jordi Màrtir", en carrer Pianista Iturbi, 2 planta. -21.30 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix al sopar de celebració de la Festa del Primer Oli de Jaén a València. Ayre Hotel Astoria Palace de València

18/11/2015 a las 09:44

Agenda regidors i regidores

-10.30 hores: L'alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del primer tinent d'alcalde i regidor de Relacions Institucionals, Joan Calabuig, rep al cònsol de França a València i Castelló, Pablo Broseta. Alcaldia. 10.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, visita les dependències d’OCOVAL. Avinguda Cardenal Benlloch, 75 planta baixa. -10.55 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al curs sobre Violència de Gènere que s'imparteix en la Central de la Policia Local de València, "Protocols d'Intervenció Directa per a la Patrulla Actuant" i "Guia-Resum d'actuacions bàsiques" Avinguda del Cid, 37 -11.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al curs sobre Violència de Gènere que s'imparteix en la Central de la Policia Local de València, sobre " Tipus penals en matèria de violència de gènere. La Prevenció". Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb el Cap de la Base de Suport de les Nacions Unides a Quart de Poblet, Michel Bergeron. Primera Tinença d'Alcaldia. Plaça de l'Ajuntament, planta 1. -12.50 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix al col·loqui sobre Violència de Gènere que s'imparteix en la Central de la Policia Local de València, "Grup d'actuació contra els maltractaments, (GAMMA). Sistema de treball i procés de derivació per a les patrulles". Avinguda del Cid, 37. -18.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la Coordinadora de Russafa, amb la Federació d'Associacions de Veïns de València, i amb la Policia Nacional. Carrer Ceramista Jaume de Scals, s/n.

17/11/2015 a las 09:27

Agenda regidors i regidores

11.30 hores: L'alcalde de València, Joan Ribó, el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, la regidora d’Habitatge i Patrimoni Municipal, Maria Oliver, participa en la Junta General Extraordinària i Consell d'Administració de la Societat Parc Central, juntament amb la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Maria José Salvador, i el secretari d'Estat de Infraestructures, Julio Gómez Pomar. Estació Joaquim Sorolla. Carrer Sant Vicent Màrtir, 171, pis 1º -10.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la AAVV Natzaret en el despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de la AAVV Verge del Carmen-Beteró en el despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores: El regidor d'Hisenda, Ramón Vilar, compareix en roda de premsa per a valorar els assumptes tractats en la Comissió d'Hisenda. Sala de premsa municipal.

13/11/2015 a las 09:54

Agenda regidors i regidores

12.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Quico Catalán, i amb Javier Vich, president i director d'Organització del Llevant Unió Esportiva, respectivament. Regidoria d'Hisenda. Plaza de l'Ajuntament, planta 1. -14.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a l'acte d'inauguració del Curs d’Aikido per a dones en risc d'exclusió social, organitzat per l'Associació ALANNA. Poliesportiu Benimaclet. Calle Daniel Balaciart. s/n. -17.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, clausura la 32ª Setmana de les Persones Majors. Sala Olympia. Alboraia. -18.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, assisteix a la inauguració de la nova seu de’ADEMVA (Associació d'Esclerosi Múltiple Verge dels Desemparats). Carrer Mora de Rubielos, 14 baix.

12/11/2015 a las 09:38

Agenda regidors i regidores

-10.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, es reuneix amb el president de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Rafael Torres i membres de la junta directiva. Primera Tinença d'Alcaldia. -13.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, presideix el consell d'administració de l'Empresa Mixta Metropolitana S. A. Calle Antiga Senda de Senent, 8-5.

11/11/2015 a las 09:21

Agenda regidors i regidores

10:30 hores: Joan Calabuig, assisteix a l'esmorzar de germanor que organitza l'Associació de Funcionaris Jubilats i Pensionistes de l’Ajuntament de València. Sala Canal (C/Camí Vell d’El Saler, 7-Pinedo). -10.00 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a la inauguració de la XXIV Jornada sobre Drogodependències. Aula Magna. Facultat de Medicina .Universitat de València. Avinguda Blasco Ibáñez. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil Horta Nord, i amb representants de l'Agrupació Local de Voluntaris de Protecció Civil de Sax (Alacant). Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -11.45 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, assisteix a l'inici dels cursos de formació contra la Violència de Gènere, que s'imparteixen a tots els agents de la Policia Local de València. Saló d'actes de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid. 37. -12.00 hores: El regidor de Desenvolupament Urbà i Habitatge, Vicent Sarrià, assisteix a unes jornades de debat organitzades pel diari “El Confidencial” a l'Hotel Westin. Carrer Amadeu de Savoia, 16. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb el president del Llevant UE, Quico Catalán, i amb el director d'Organització, Javier Vich. Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -17.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, assisteix a la XII Trobada de Corals i Rondalles que se celebra amb motiu de la 32ª Setmana de les Persones Majors. Sala Iturbi del Palau de la Música.

09/11/2015 a las 09:48

Agenda regidors i regidores

-13.00 hores: Joan Calabuig, inaugura la XXXII Setmana d’Homenatge als Nostres Majors. Saló de Cristall. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb Amparo Bondía, responsable de Relacions Externes de Mercadona València. Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, es reuneix amb l'Associació de Jugadores de Bàsquet. (AJUB). Despatx de la Regidoria d'Esports. Passeig de la Petxina, 42-2ª planta. -20:00 hores: els nostres regidors i regidores assisteixen a la conferència que Ximo Puig pronunicarà al SH Valencia Palace, passeig de l'Albereda, 32.

06/11/2015 a las 09:36

Agenda regidors i regidores

-10.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb el subdelegat territorial de l'ONCE, Jesús Moril, i el responsable del Departament de la Delegació Territorial de l'ONCE, Fernando Sánchez. Sala de Comissions Informatives de l'Ajuntament de València. Plaza de l'Ajuntament, planta 2. -11.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a l'exposició fotogràfica “Vull cinc sentits“ sobre la Síndrome de Treacher Collins. Facultat de Medicina de València. -14.00 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, assisteix al dinar de germanor del CMAPM de Benicalap. Restaurant Dietrich de Museros. Avinguda Barcelona, 65. -17.00 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assisteix a la Jornada de Portes Obertes del Pavelló Municipal de la Fontsanta. Entre els carrers Rei Saüd i Garsa Imperial. -18.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix a la “Nit de l'Economia Valenciana”, acte homenatge a l'empresa valenciana. Llotja de València. -18.45 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, assiteix a la presentació de les Escoles Municipals de Pilota Valenciana. Poliesportiu Municipal de Borbotó.

05/11/2015 a las 10:44

Agenda regidors i regidores

-11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez es reuneix amb representants de l'AMPA Fase 3 IES El Cabanyal, en el despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -11.00 hores: El primer tinent d'Alcalde i regidor de Persones Majors, Joan Calabuig, presideix la constitució de la Mesa d'Envelliment Actiu. Sala de Junta de Govern Local. -19:30 hores: els nostres regidors i regidores informen de la seua acció de govern durant estos primers messos davant la militància a la seu dels Socialistes de València, c/ Blanqueria, 4

04/11/2015 a las 09:40

Agenda regidors i regidores

-09.30 hores: La regidora de Sanitat i Salut, Maite Girau, assisteix a la projecció de la pel•lícula “Vaya pavos” per a l'alumnat d'Educació Primària, del Programa “Cinema i Educació en Valors” que es desenvolupa en el marc de les actuacions de prevenció escolar que realitza el Pla Municipal de Drogodependències, en col•laboració amb la FAD (Fundació d'Ajuda contra la Drogadicció). Cines ABC Park. Carrer Roger de Lauria, 21. -11.00 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'AVV de Benimaclet en el Despatx de la Delegació de Protecció Ciutadana. Avinguda del Cid, 37. -11.30 hores: El primer tinent d'alcalde i regidor de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Joan Calabuig, assisteix a l'acte d'inauguració de Focus Innova Pime CV. Palau de la Música. -12.30 hores: La regidora de Protecció Ciutadana, Sandra Gómez, es reuneix amb representants de l'Associació de Comerciants Industrials i Professionals del Marítim (ACIPMAR) en el Despatx de la Delegació. Avinguda del Cid, 37. -12.30 hores: La regidora d'Esports, Maite Girau, rep al Club Alter València, Campió d'Espanya de Futbol Sala per 6é any consecutiu. Complex Cultural i Esportiu Petxina. Passeig de la Petxina, 42. -17.00 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns del Barri de Sant Isidre. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabaquera, pati B, planta 2. Carrer Amadeu de Savoia, 11. -18.30 hores: El regidor de l'Àrea de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, es reuneix amb l'Associació de Veïns del Barri de Natzaret. Despatx de la Regidoria. Edifici de Tabaquera, pati B, planta 2. Carrer Amadeu de Savoia, 11.

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE

El Blog de DuarteEl Blog de Duarte